• Skårup skole

Temauge

De skriftlige prøver er overstået for denne gang, og der er 2 uger til de mundtlige prøver starter.

Til gengæld er der fuld gang i temaugen på hele skolen, og det spænder bredt!

F.eks. har 9.kl. tid til fagfordybelse, 5. kl laver film, 3.kl laver kunst - og tirsdag er hele indskolingen er taget til Egeskov i det flotteste solskinsvejr yes.

Der er aktiviteter både ude og inde, men lige nu er udeaktiviteterne klart de mest populære.

Frugten af alt det hårde arbejde vil blive udstillet/vist frem sidst på ugen.

• Mette Roed Ussing den 01-05-2018
    Her har I et overblik over skolernes ferier og helligdage. Husk at alle dage er inklusive

Film om overgangen til 0. kl

Skolens vision og værdier

Skårup Skole er en skole som arbejder kontinuerligt og inkluderende på at være en skole for alle børn. Vi arbejder ud fra en grundlæggende tankegang om at alle mennesker, børn som voksne, ønsker at gøre det de gør så godt som muligt.

Vi tror også på, at en positiv og anerkend-ende tilgang til andre mennesker, betyder at der skabes rum for læring, udvikling, kreativitet, fællesskab og selvstændighed.

Vi bygger på følgende værdier: Ansvarlighed, Åbenhed, Fællesskab, Ligeværd, Mangfoldighed, Deltagelse og Engagement. Disse værdier har vi beskrevet mere udfoldet i vores Værdi- og handlegrundlag som du kan finde under punktet "Om skolen".

Livet i 0. kl. på Skårup Skole