• Skårup skole

Vintervejr

Så er det rigtig blevet vinter med sne, is og frost smiley.

Der bliver spillet fobbold og gynget i al slags vejr - så ingen ændringer der...
Men nu kan man også glide ned ad skråningerne laugh,i hvert fald så længe der er bare en lille bitte smule sne!

Der er selvfølgelig også nogle som foretrækker at blive inde i varmen og f.eks. bage chokoladekage.

Ugens tip: varmt skiftetøj!

Mette Roed Ussing den 25-01-2018
    Torsdag d. 1. marts kl. 15.00-17.00 byder jeg på en kop kaffe og en snak i skolens forhal.
    Alle forældre, samarbejdspartnere og øvrige interesserede er velkomne.

Steen Knutzen
    Skårup Skole

Film om overgangen til 0. kl

Skolens vision og værdier

Skårup Skole er en skole som arbejder kontinuerligt og inkluderende på at være en skole for alle børn. Vi arbejder ud fra en grundlæggende tankegang om at alle mennesker, børn som voksne, ønsker at gøre det de gør så godt som muligt.

Vi tror også på, at en positiv og anerkend-ende tilgang til andre mennesker, betyder at der skabes rum for læring, udvikling, kreativitet, fællesskab og selvstændighed.

Vi bygger på følgende værdier: Ansvarlighed, Åbenhed, Fællesskab, Ligeværd, Mangfoldighed, Deltagelse og Engagement. Disse værdier har vi beskrevet mere udfoldet i vores Værdi- og handlegrundlag som du kan finde under punktet "Om skolen".

Livet i 0. kl. på Skårup Skole