• Skårup skole
Billedet på sidehoved
image

Efterår

Den sidste dag før efterårsferien er alle elever, lærer og pædagoger traditionen tro ude at motionere på forskellig vis.
0. - 3. kl: elestikløb
4. - 6. kl: løber, cykler og ruller på rulleskøjter, skateboards, løbehjul m.m. på to rundstrækninger mellem kl. 8.20 og 9.20. Efter 10-pausen er der forskellige idrætslege på skolens sportsplads med fokus på bevægeglæde og fællesskab.
7. - 9.kl:  "BLIKMAND"
Eleverne møder på Oure Idrætsefterskole, hvor der svømmes. Derefter cykler de via Åbyskov til Hallingskoven (Svendborg), hvor de løber et O-løb. Eleverne får et diplom med deres tid og har fri efter gennemførelsen af de 3 discipliner.

Tak til Magerholm for den dejlige æblemost de har sponsoreret til skolen på dagen laugh.

Skolen holder efterårsferie hele uge 42.

God efterårsferie til alle.

 

Ingen aktuelle opslag

Film om overgangen til 0. kl

Skolens vision og værdier

Skårup Skole er en skole som arbejder kontinuerligt og inkluderende på at være en skole for alle børn. Vi arbejder ud fra en grundlæggende tankegang om at alle mennesker, børn som voksne, ønsker at gøre det de gør så godt som muligt.

Vi tror også på, at en positiv og anerkend-ende tilgang til andre mennesker, betyder at der skabes rum for læring, udvikling, kreativitet, fællesskab og selvstændighed.

Vi bygger på følgende værdier: Ansvarlighed, Åbenhed, Fællesskab, Ligeværd, Mangfoldighed, Deltagelse og Engagement. Disse værdier har vi beskrevet mere udfoldet i vores Værdi- og handlegrundlag som du kan finde under punktet "Om skolen".

Livet i 0. kl. på Skårup Skole

Links