• Skårup skole
Billedet på sidehoved
image

Efterårsferie 2015

Traditionen tro er den sidste skoledag før efterårsferien en motionsdag. Her på Skårup Skole er der i år et program for indskolingen og mellemtrinnet, og et andet for udskolingen. 0. - 5. kl. skal igennem en dag med gummibåndsløb og workshops, 6. kl kan vælge mellem gummibåndsløb eller en Blikmand og 7. - 9. kl skal gennemføre en Blikmand (1/10 Ironman).
Dagen startede med fælles opvarmning fra 0. - 6. kl (7. - 9. kl startede i svømmehallen), og selvfølgelig var der sørget for ordentlig lyd imens smiley.

God Efterårsferie.

 

 

Film om overgangen til 0. kl

Skolens vision og værdier

Skårup Skole er en skole som arbejder kontinuerligt og inkluderende på at være en skole for alle børn. Vi arbejder ud fra en grundlæggende tankegang om at alle mennesker, børn som voksne, ønsker at gøre det de gør så godt som muligt.

Vi tror også på, at en positiv og anerkend-ende tilgang til andre mennesker, betyder at der skabes rum for læring, udvikling, kreativitet, fællesskab og selvstændighed.

Vi bygger på følgende værdier: Ansvarlighed, Åbenhed, Fællesskab, Ligeværd, Mangfoldighed, Deltagelse og Engagement. Disse værdier har vi beskrevet mere udfoldet i vores Værdi- og handlegrundlag som du kan finde under punktet "Om skolen".

Livet i 0. kl. på Skårup Skole

Links