• Skårup skole
Billedet på sidehoved
image

Farvel....

Så nåede vi dertil hvor 9.kl havde sidste skoledag!

Alle traditioner blev holdt i hævd, med udklædning, karameller og morgenmad med både nye og gamle lærere. Der var show for hele skolen i gymnastiksalen, hvor årgangens forskellige lærer blev udfordret på den sjove og underholdende måde. Der var fodboldkamp og vandkamp - og som altid er det både en festdag og også lidt vemodigt, at det nu er slut med folkeskolen.....

  • Mette Roed Ussing den 01-05-2018
    Her har I et overblik over skolernes ferier og helligdage. Husk at alle dage er inklusive
    Sidste dag i skoleåret 2017/2018 er fredag d. 29. juni 2018
    Første dag i skoleåret 2018/2019 er torsdag d. 9. august 2018

Film om overgangen til 0. kl

Skolens vision og værdier

Skårup Skole er en skole som arbejder kontinuerligt og inkluderende på at være en skole for alle børn. Vi arbejder ud fra en grundlæggende tankegang om at alle mennesker, børn som voksne, ønsker at gøre det de gør så godt som muligt.

Vi tror også på, at en positiv og anerkend-ende tilgang til andre mennesker, betyder at der skabes rum for læring, udvikling, kreativitet, fællesskab og selvstændighed.

Vi bygger på følgende værdier: Ansvarlighed, Åbenhed, Fællesskab, Ligeværd, Mangfoldighed, Deltagelse og Engagement. Disse værdier har vi beskrevet mere udfoldet i vores Værdi- og handlegrundlag som du kan finde under punktet "Om skolen".

Livet i 0. kl. på Skårup Skole

Links