Lige nu...

Øjebliksbilleder af eleverne (og en enkelt lærer eller to), på en lun efterårsdag i oktober.

Mette Roed Ussing den 27-10-2014
    Her er en hjemmeside, der kan inspirere til gode klassearrangementer m.m.
    Rigtig god weekend smiley
    Mvh. Mette
    Mette Roed Ussing den 24-10-2014
    Digital indskrivning på Skårup Skole foregår i ugerne 2 og 3.
    Alle forældre til børn i Skårup Skoles distrikt, får direkte besked herom.
    Mvh. Mette Ussing

Skolens vision og værdier

Skårup Skole er en skole som arbejder kontinuerligt og inkluderende på at være en skole for alle børn. Vi arbejder ud fra en grundlæggende tankegang om at alle mennesker, børn som voksne, ønsker at gøre det de gør så godt som muligt.

Vi tror også på, at en positiv og anerkend-ende tilgang til andre mennesker, betyder at der skabes rum for læring, udvikling, kreativitet, fællesskab og selvstændighed.

Vi bygger på følgende værdier: Ansvar-lighed , Åbenhed, Fællesskab, Ligeværd, Mangfoldighed, Deltagelse og Engage-ment. Disse værdier har vi beskrevet mere udfoldet i vores Værdi- og handlegrundlag som du kan finde under punktet "Om skolen".

Livet i 0. kl. på Skårup Skole