• Skårup skole

Rigtig god sommerferie

Så nåede vi afslutningen på endnu et skoleår og den allersidste skoledag er en kæmpe fodboldturnering på hallens baner. Holdene er sammensat på tværs af årgangene og de forskellige hold har arrangeret sig i små lejre yes.

Vi siger tak for dette skoleår og ser frem til at byde de fleste af dette års elever, samt alle de nye, velkommen den 10. august til et nyt år.

Lene Eva Rugård Jensen den 26-06-2015
    Hermed skoleleders sommerbrev.
    Rigtig god sommer og tak for i år til personale, elever og forældre.
    Brevet indeholder også oplysninger om første skoledag efter sommerferien.
    mvh
    Lene Rugård Jensen
    Janne Weller Knudsen den 18-06-2015
    Kære alle !

Her kommer nyhedsbrevet fra Ungdomsskolen som vi håber I har glæde af at læse.

Cathri Jepsen
    skoleleder

Svendborg Kommune
    Ungdomsskole
    Abildvej 2
    5700 Svendborg

Tlf: +4562233072
    Email: cathri.jepsen@svendborg.dk

Her på skolen

Skolens vision og værdier

Skårup Skole er en skole som arbejder kontinuerligt og inkluderende på at være en skole for alle børn. Vi arbejder ud fra en grundlæggende tankegang om at alle mennesker, børn som voksne, ønsker at gøre det de gør så godt som muligt.

Vi tror også på, at en positiv og anerkend-ende tilgang til andre mennesker, betyder at der skabes rum for læring, udvikling, kreativitet, fællesskab og selvstændighed.

Vi bygger på følgende værdier: Ansvarlighed, Åbenhed, Fællesskab, Ligeværd, Mangfoldighed, Deltagelse og Engagement. Disse værdier har vi beskrevet mere udfoldet i vores Værdi- og handlegrundlag som du kan finde under punktet "Om skolen".

Livet i 0. kl. på Skårup Skole