• Skårup skole

Royalt besøg

Så oprandt dagen hvor vores kære skole kunne fejre 50 år smiley. Den slags skal jo fejres - også selv om det må foregå iført regntøj. Der var morgensang på den gammeldags måde og kagemand til alle.
Der skal planlægges boder til festen i eftermiddag mm.- og heldigvis for os, er skolens jubilæum samme uge som dronningens besøg i Svendborg. Vi var blevet lovet at hun kørte forbi, så hele skolen stod klar med flag (der desværre ret hurtigt blev gennemblødte). Overraskelsen var dog stor, da hun ligefrem havde planlagt at spadsere ned ad Østergade! Heldigvis var vi forberedte på det utænkelige med et par søde skolebørn, som stod klar med en buket blomster til hende.

Vi kan nu med rette sige, at vi er blevet fejret med maner yes

• Mette Roed Ussing den 01-05-2018
    Her har I et overblik over skolernes ferier og helligdage. Husk at alle dage er inklusive
    Sidste dag i skoleåret 2017/2018 er fredag d. 29. juni 2018
    Første dag i skoleåret 2018/2019 er torsdag d. 9. august 2018

Film om overgangen til 0. kl

Skolens vision og værdier

Skårup Skole er en skole som arbejder kontinuerligt og inkluderende på at være en skole for alle børn. Vi arbejder ud fra en grundlæggende tankegang om at alle mennesker, børn som voksne, ønsker at gøre det de gør så godt som muligt.

Vi tror også på, at en positiv og anerkend-ende tilgang til andre mennesker, betyder at der skabes rum for læring, udvikling, kreativitet, fællesskab og selvstændighed.

Vi bygger på følgende værdier: Ansvarlighed, Åbenhed, Fællesskab, Ligeværd, Mangfoldighed, Deltagelse og Engagement. Disse værdier har vi beskrevet mere udfoldet i vores Værdi- og handlegrundlag som du kan finde under punktet "Om skolen".

Livet i 0. kl. på Skårup Skole