• Skårup skole

Oktober/november

Så har efteråret for alvor meldt sin ankomst på både godt og ondt!

I disse dage bliver vores fysik lokale og H/D lokalet renoveret - virkelig grundigt. Det giver lidt udfordringer med at finde alternative lokaler, men vores flotte væksthus har aldrig før været så meget i brug wink.

Det er blevet koldere, men det bliver nok aldrig nogensinde for koldt til en gyngetur i frikvateret.

Steen Christian Knutzen den 12-10-2018

Her er vedhæftet et nyhedsbrev.
    God efterårsferie til jer alle.

Mvh.
    Steen Chr. Knutzen
  • Mette Roed Ussing den 01-05-2018
    Her har I et overblik over skolernes ferier og helligdage. Husk at alle dage er inklusive
    Sidste dag i skoleåret 2017/2018 er fredag d. 29. juni 2018
    Første dag i skoleåret 2018/2019 er torsdag d. 9. august 2018

Film om overgangen til 0. kl

Skolens vision og værdier

Skårup Skole er en skole som arbejder kontinuerligt og inkluderende på at være en skole for alle børn. Vi arbejder ud fra en grundlæggende tankegang om at alle mennesker, børn som voksne, ønsker at gøre det de gør så godt som muligt.

Vi tror også på, at en positiv og anerkend-ende tilgang til andre mennesker, betyder at der skabes rum for læring, udvikling, kreativitet, fællesskab og selvstændighed.

Vi bygger på følgende værdier: Ansvarlighed, Åbenhed, Fællesskab, Ligeværd, Mangfoldighed, Deltagelse og Engagement. Disse værdier har vi beskrevet mere udfoldet i vores Værdi- og handlegrundlag som du kan finde under punktet "Om skolen".

Livet i 0. kl. på Skårup Skole