• Skårup skole

Igang igen...

Så har vi taget hul på et helt nyt år efter vores laaaaange juleferie laugh

Det er god stemning og gensynsglæde på gangene.
Vejret er dog ikke helt med på, hvilken årstid vi har, så regntøj og gummistøvler fremfor huer handsker!

Steen Christian Knutzen den 18-12-2018

Kære alle forældre.

Skolebestyrelsen er blevet bekendt med, at der fortsat er forældre, der benytter skolens parkeringsplads om morgenen. Vi vil gerne indskærpe, at det ikke er tilladt. Som man kan læse på skiltet, er det forbudt at køre ind på pladsen i tidsrummet 7.30-8.30. Dette gælder for alle - dog undtaget skolens personale. Vær venlig at overholde denne regel - ikke mindst af hensynet til sikkerheden for vores børn. Skolebestyrelsen undersøger i øjeblikket muligheden for at forbedre parkeringsmulighederne omkring Skårup Skole.

På vegne af Skolebestyrelsen

Thomas Bundgaard

• Mette Roed Ussing den 01-05-2018
    Her har I et overblik over skolernes ferier og helligdage. Husk at alle dage er inklusive
    Sidste dag i skoleåret 2017/2018 er fredag d. 29. juni 2018
    Første dag i skoleåret 2018/2019 er torsdag d. 9. august 2018

Film om overgangen til 0. kl

Skolens vision og værdier

Skårup Skole er en skole som arbejder kontinuerligt og inkluderende på at være en skole for alle børn. Vi arbejder ud fra en grundlæggende tankegang om at alle mennesker, børn som voksne, ønsker at gøre det de gør så godt som muligt.

Vi tror også på, at en positiv og anerkend-ende tilgang til andre mennesker, betyder at der skabes rum for læring, udvikling, kreativitet, fællesskab og selvstændighed.

Vi bygger på følgende værdier: Ansvarlighed, Åbenhed, Fællesskab, Ligeværd, Mangfoldighed, Deltagelse og Engagement. Disse værdier har vi beskrevet mere udfoldet i vores Værdi- og handlegrundlag som du kan finde under punktet "Om skolen".

Livet i 0. kl. på Skårup Skole