• Skårup skole

Kom så.....

Vi kunne ikke have ønsket os bedre vejr til Skårup Skoles mesterskabsdag laugh Man kan jo selvfølgelig brokke sig over at det er for varmt, men det gider vi ikke. Under alle omstændigheder er oddsene for success 10 gange større end sidste år, hvor turneringen druknede i regn, torden og strømafbrydelse.

Her er lidt stemningsbilleder fra sportspladsen, med både samarit telt, tilskuere og dommerbord yes

Fra d. 30. juni - d. 8. august holder skolen sommerferielukket.

Vi ses igen d. 9. august til et nyt skoleår.

• Steen Christian Knutzen den 28-06-2018
    Faglokaler...GODE NYHEDDER!

Kære alle

Byrådet har besluttet, at vi får renoveret vore faglokaler i Fys/Kem og H&D i kommende skoleår. Samtidig skal vi have nye vinduer på skolen (vist nok overalt) pga, PCB.

Tidsplanen er endnu ukendt, men vi vender tilbage så snart vi ved noget.

Mvh.
    Steen
  • Mette Roed Ussing den 01-05-2018
    Her har I et overblik over skolernes ferier og helligdage. Husk at alle dage er inklusive
    Sidste dag i skoleåret 2017/2018 er fredag d. 29. juni 2018
    Første dag i skoleåret 2018/2019 er torsdag d. 9. august 2018

Film om overgangen til 0. kl

Skolens vision og værdier

Skårup Skole er en skole som arbejder kontinuerligt og inkluderende på at være en skole for alle børn. Vi arbejder ud fra en grundlæggende tankegang om at alle mennesker, børn som voksne, ønsker at gøre det de gør så godt som muligt.

Vi tror også på, at en positiv og anerkend-ende tilgang til andre mennesker, betyder at der skabes rum for læring, udvikling, kreativitet, fællesskab og selvstændighed.

Vi bygger på følgende værdier: Ansvarlighed, Åbenhed, Fællesskab, Ligeværd, Mangfoldighed, Deltagelse og Engagement. Disse værdier har vi beskrevet mere udfoldet i vores Værdi- og handlegrundlag som du kan finde under punktet "Om skolen".

Livet i 0. kl. på Skårup Skole