• Skårup skole

Forgangne tider...

Hele uge 38 har været emneuge og det normale skema afløst af en projektplan. I år har omdrejningspunktet været historiske tidsperioder som f.eks. 50'erne, stenalderen eller vikingetiden.

Udskolingen har traditionen tro været delt op i hold og dystet i "Robinson 2016", som sluttede med overnatning på skolen fra onsdag til torsdag. Det var nogle temmelig trætte elever, der lå og vågnede i forhallen torsdag morgen!
Årets Robinson høvding blev Anna fra 9b. Hun var høvding for Knud Rasmussen ekspeditionen og "Grønlingerne".
Det var Vasco de Gama ekspeditionen og "El Diablos" som løb med førstepladsen i år - Tillykke yes.

Ingen aktuelle opslag

Film om overgangen til 0. kl

Skolens vision og værdier

Skårup Skole er en skole som arbejder kontinuerligt og inkluderende på at være en skole for alle børn. Vi arbejder ud fra en grundlæggende tankegang om at alle mennesker, børn som voksne, ønsker at gøre det de gør så godt som muligt.

Vi tror også på, at en positiv og anerkend-ende tilgang til andre mennesker, betyder at der skabes rum for læring, udvikling, kreativitet, fællesskab og selvstændighed.

Vi bygger på følgende værdier: Ansvarlighed, Åbenhed, Fællesskab, Ligeværd, Mangfoldighed, Deltagelse og Engagement. Disse værdier har vi beskrevet mere udfoldet i vores Værdi- og handlegrundlag som du kan finde under punktet "Om skolen".

Livet i 0. kl. på Skårup Skole