• Skårup skole

December

Nu er det endelig blevet juletid igen - og det kan ses, mærkes og duftes rundt omkring på skolen.

Der er fuld gang i forberedelserne til den kommende tid, der klippes, klistres og hygges for fulde gardiner i alle klasserne - dog melder udskolingen sig først til den kreative dag efter frokost, men så er de også klar til at give den gas med saks og limstift! laugh

Det traditionalle Luciaoptog var også i år en smuk oplevelse.

Husk sutsko, huer og handsker i denne tid - det er hygsomt, men koldt!

• Mette Roed Ussing den 01-05-2018
    Her har I et overblik over skolernes ferier og helligdage. Husk at alle dage er inklusive
    Sidste dag i skoleåret 2017/2018 er fredag d. 29. juni 2018
    Første dag i skoleåret 2018/2019 er torsdag d. 9. august 2018

Film om overgangen til 0. kl

Skolens vision og værdier

Skårup Skole er en skole som arbejder kontinuerligt og inkluderende på at være en skole for alle børn. Vi arbejder ud fra en grundlæggende tankegang om at alle mennesker, børn som voksne, ønsker at gøre det de gør så godt som muligt.

Vi tror også på, at en positiv og anerkend-ende tilgang til andre mennesker, betyder at der skabes rum for læring, udvikling, kreativitet, fællesskab og selvstændighed.

Vi bygger på følgende værdier: Ansvarlighed, Åbenhed, Fællesskab, Ligeværd, Mangfoldighed, Deltagelse og Engagement. Disse værdier har vi beskrevet mere udfoldet i vores Værdi- og handlegrundlag som du kan finde under punktet "Om skolen".

Livet i 0. kl. på Skårup Skole