• Skårup skole

Efterårsferie

Tak til vejrguderne for dejlgt vejr på skolernes motionsdag laugh

Der er blevet løbet, cyklet, hoppet og svømmet til den store guldmedalje idag - flot indsats fra både børn og voksne.

Her er et par opvarmningsbilleder fra morgenstunden.

Rigtig god efterårsferie til jer allesammen - vi ses igen mandag d. 23. oktober

• Mette Roed Ussing den 13-10-2017
    Vi glæder os til at få en masse kvalificerede og spændende ansøgninger til skolelederstillingen
    Janne Weller Knudsen den 24-08-2017
    Invitation fra musikskolen - se vedhæftede
  • Mette Roed Ussing den 17-08-2017

Takststigning på SFO-området pr. 1. august 2017

Der er ikke rettidigt blevet informeret om takststigning på Svendborg Kommunes hjemmeside. Dette betyder, at der vil blive reguleret for august og september måned i  opkrævningen for oktober måned.

Takstændringen:

Heldagsmodul:

Takst pr. 1/1 - 31/7 2017          = 1.432 kr./mdr.

Takst pr. 1/8-2017                      = 1.532 kr./mdr.

Morgenmodul:

Takst pr. 1/1 - 31/7 2017         = 617 kr./mdr.

Takst pr. 1/8-2017                    = 661 kr./mdr.

Vi beklager denne manglende rettidighed.

Film om overgangen til 0. kl

Skolens vision og værdier

Skårup Skole er en skole som arbejder kontinuerligt og inkluderende på at være en skole for alle børn. Vi arbejder ud fra en grundlæggende tankegang om at alle mennesker, børn som voksne, ønsker at gøre det de gør så godt som muligt.

Vi tror også på, at en positiv og anerkend-ende tilgang til andre mennesker, betyder at der skabes rum for læring, udvikling, kreativitet, fællesskab og selvstændighed.

Vi bygger på følgende værdier: Ansvarlighed, Åbenhed, Fællesskab, Ligeværd, Mangfoldighed, Deltagelse og Engagement. Disse værdier har vi beskrevet mere udfoldet i vores Værdi- og handlegrundlag som du kan finde under punktet "Om skolen".

Livet i 0. kl. på Skårup Skole