• Skårup skole
Billedet på sidehoved
image

Talentfulde elever

Så er vi igang igen efter vinterferien.
Selvom der ikke er meget vinter at se lige i øjeblikket, behøver vi ikke at mangle flotte vinterlandskaber at se på. Disse billeder er elevernes egne, som blev skudt på en udsædvanlig smuk vintermorgen lige før ferien.

Lige nu...

Dansefyrtøj Fyn og Sart Danseteater starter i februar et danseprojekt, "Rejsegildet" for alle mellem 7 og 80 år.
Man kan tilmelde sig i udvalgte forsamlingshuse (Ollerup/Egense, Åbyskov, Bjerreby/Tåsinge, Kirkeby/Stenstrup, Vester Skerninge og Nordre Lys), hvor en professionel danseinstruktør vil stå for undervisningen.
Som afslutning på projektet samles det hele i en forestilling der skal vises på Nordre Skole.


Skårup skoles elever blev til morgensamlingen fredag d. 23. jan. præsenteret for "Rejsegildet" og som en bonus, var der afslutningsvis en mini danselektion.
 

Ingen aktuelle opslag

Skolens vision og værdier

Skårup Skole er en skole som arbejder kontinuerligt og inkluderende på at være en skole for alle børn. Vi arbejder ud fra en grundlæggende tankegang om at alle mennesker, børn som voksne, ønsker at gøre det de gør så godt som muligt.

Vi tror også på, at en positiv og anerkend-ende tilgang til andre mennesker, betyder at der skabes rum for læring, udvikling, kreativitet, fællesskab og selvstændighed.

Vi bygger på følgende værdier: Ansvarlighed, Åbenhed, Fællesskab, Ligeværd, Mangfoldighed, Deltagelse og Engagement. Disse værdier har vi beskrevet mere udfoldet i vores Værdi- og handlegrundlag som du kan finde under punktet "Om skolen".

Livet i 0. kl. på Skårup Skole

Links