• Skårup skole
Billedet på sidehoved
image

Kunst og gratis strøm!

Har man brug for en lille dosis kunst og kreativitet, så kan man gå en tur rundt på skolen og se forskellige projekter udstillet.
Har man derimod brug for at øve den lille tabel, så kan gøres ved hovedindgangen, hvor 5b har udstyret trappen med tal, så man f.eks kan gå 7 tabellen laugh eller hvad man nu har lyst til på vej op.

Skolens tag er blevet udstyret med solcellepaneler, og man kan følge med i produktionen på en skærm i forhallen - det bliver dog ikke til så meget når det regner sad.
 

 

 

 • ikon
  Mette Roed Ussing den 27-11-2015
  Indskrivning til 0. klasse for skoleåret 2016/2017 finder sted i perioden 4. - 17. januar 2016.
  Find mere information her om via linket herunder.
 • ikon
  Lene Eva Rugård Jensen den 14-08-2015
  Hermed orientering om Program for læringsledelse som skolerne i Svendborg Kommune går i gang med her i efteråret 2015.
   

Film om overgangen til 0. kl

Skolens vision og værdier

Skårup Skole er en skole som arbejder kontinuerligt og inkluderende på at være en skole for alle børn. Vi arbejder ud fra en grundlæggende tankegang om at alle mennesker, børn som voksne, ønsker at gøre det de gør så godt som muligt.

Vi tror også på, at en positiv og anerkend-ende tilgang til andre mennesker, betyder at der skabes rum for læring, udvikling, kreativitet, fællesskab og selvstændighed.

Vi bygger på følgende værdier: Ansvarlighed, Åbenhed, Fællesskab, Ligeværd, Mangfoldighed, Deltagelse og Engagement. Disse værdier har vi beskrevet mere udfoldet i vores Værdi- og handlegrundlag som du kan finde under punktet "Om skolen".

Livet i 0. kl. på Skårup Skole

Links