• Skårup skole

Lige nu...

Dansefyrtøj Fyn og Sart Danseteater starter i februar et danseprojekt, "Rejsegildet" for alle mellem 7 og 80 år.
Man kan tilmelde sig i udvalgte forsamlingshuse (Ollerup/Egense, Åbyskov, Bjerreby/Tåsinge, Kirkeby/Stenstrup, Vester Skerninge og Nordre Lys), hvor en proffessionel danseinstruktør vil stå for undervisningen.
Som afslutning på projektet samles det hele i en forestilling der skal vises på Nordre Skole.

Skårup skoles elever blev til morgensamling præsenteret for "Rejsegildet" og som en bonus, var der afslutningsvis en mini danselektion.

3A+B vinder i julekonkurrence

I december deltog 3A og 3B i en "klokke-kunst konkurrence" i Oure Kirke. Her ses det flotte resultat, som også løb med 1. præmien!

Ingen aktuelle opslag

Skolens vision og værdier

Skårup Skole er en skole som arbejder kontinuerligt og inkluderende på at være en skole for alle børn. Vi arbejder ud fra en grundlæggende tankegang om at alle mennesker, børn som voksne, ønsker at gøre det de gør så godt som muligt.

Vi tror også på, at en positiv og anerkend-ende tilgang til andre mennesker, betyder at der skabes rum for læring, udvikling, kreativitet, fællesskab og selvstændighed.

Vi bygger på følgende værdier: Ansvarlighed, Åbenhed, Fællesskab, Ligeværd, Mangfoldighed, Deltagelse og Engagement. Disse værdier har vi beskrevet mere udfoldet i vores Værdi- og handlegrundlag som du kan finde under punktet "Om skolen".

Livet i 0. kl. på Skårup Skole