• Skårup skole

Skolefest 2017

Her er et udpluk af billeder, fra skolefesten smileyyes
Tak til alle arrangørerne og gæstene for et par rigtig gode timer med musik, sjove og lækre boder!
Det var god stemning og godt vejr, masser af enthusiasme, hensyn og sportsånd, som alle på skolen kan være stolte af.

Mette Roed Ussing den 17-05-2017

Kære Skårup Skole, forældre og elever,

Tusind, tusind tak for jeres deltagelse i Team Rynkeby Skoleløbet 2017. Vi er dybt taknemmelige for jeres involvering i projektet – og ikke mindst det flotte resultat, som I sammen med de øvrige 327 danske skoler har indsamlet til Børnelungefonden!
    Hele 10,4 millioner kroner har vi i fællesskab indsamlet til Børnelungefonden. Det er den største donation, som Børnelungefonden nogensinde har modtaget og betyder, at Børnelungefonden nu kan sætte gang i livsnødvendig forskning – 70 procent af midlerne går nemlig til forskning i lungesygdomme hos børn.
    Kæmpe tak fra Børnelungefonden
    Børnelungefonden har oplevet så meget velvilje og så meget forståelse for børns lunger både før, under og efter Team Rynkeby Skoleløbet. Det håber vi vil give både luft til leg og til læring hos alle børn i hele skoleåret. Vi er SÅ taknemmelige for den indsats, som elever, forældre og skoler har lagt i dette projekt.

Jeres diplom er vedhæftet

Bedste hilsner
    Mikkel Tholstrup Dahlqvist
    Communications Manager

The Team Rynkeby Foundation
    Vestergade 30
    DK-5750 Ringe

Karin Lundgaard den 03-04-2017
    Ændrede bustider for skoleåret 2017-2018

Busafgangene fra Skårup Skole bliver fra august som følger:

Skårup Skole

NB: Vi gør opmærksom på muligheden for at benytte teletaxa. For flere oplysninger se Fynbus' hjemmeside.

Film om overgangen til 0. kl

Skolens vision og værdier

Skårup Skole er en skole som arbejder kontinuerligt og inkluderende på at være en skole for alle børn. Vi arbejder ud fra en grundlæggende tankegang om at alle mennesker, børn som voksne, ønsker at gøre det de gør så godt som muligt.

Vi tror også på, at en positiv og anerkend-ende tilgang til andre mennesker, betyder at der skabes rum for læring, udvikling, kreativitet, fællesskab og selvstændighed.

Vi bygger på følgende værdier: Ansvarlighed, Åbenhed, Fællesskab, Ligeværd, Mangfoldighed, Deltagelse og Engagement. Disse værdier har vi beskrevet mere udfoldet i vores Værdi- og handlegrundlag som du kan finde under punktet "Om skolen".

Livet i 0. kl. på Skårup Skole