• Skårup skole

Biler og Egypten

I øjeblikket kan man se en nogle fantastiske udstillinger i skolens forhal:

4a har lært om Egypten og i den anledning lavet modeller, sået korn og skrevet om landet.

3b har lavet spændende køretøjer af affald i billedkunst og resultaterne er kreative og meget forskellige!

Mette Roed Ussing den 27-02-2015
    Så er indskrivningen slut. 30 elever er meldt ind i 0.kl til sommer.
    Der er en fin kønsfordeling, 14 drenge og 16 piger.
    Frem til tidspunktet hvor børnene bliver delt op i to klasser, hedder klassen 0.X
    i uge 11 vil alle forældre modtage et brev i deres E-boks med koder til Forældreintra sammen med en invitation til det første arrangement, hvor alle børn og forældre skal møde hinanden.
    Arrangementet foregår på skolen torsdag d. 11. juni kl. 17.00-19.00.
    Vi glæder os til at byde jer velkommensmiley

Her på skolen

Skolens vision og værdier

Skårup Skole er en skole som arbejder kontinuerligt og inkluderende på at være en skole for alle børn. Vi arbejder ud fra en grundlæggende tankegang om at alle mennesker, børn som voksne, ønsker at gøre det de gør så godt som muligt.

Vi tror også på, at en positiv og anerkend-ende tilgang til andre mennesker, betyder at der skabes rum for læring, udvikling, kreativitet, fællesskab og selvstændighed.

Vi bygger på følgende værdier: Ansvarlighed, Åbenhed, Fællesskab, Ligeværd, Mangfoldighed, Deltagelse og Engagement. Disse værdier har vi beskrevet mere udfoldet i vores Værdi- og handlegrundlag som du kan finde under punktet "Om skolen".

Livet i 0. kl. på Skårup Skole