Mette Roed Ussing den 07-01-2014
    Du bedes læse vedhæftede folder og se linket nedenfor vedrørende digitalisering af Svendborg Kommune. Hvis du ikke allerede på nuværende tidspunkt har oprettet en digital postkasse på borger.dk, er det en god ide at få det gjort hurtigst muligt.
    Inden 1. november 2014 skal alle borgere have oprettet en E-boks til modtagelse af digital post.

På forhånd tak

Svendborg Kommune

Skolens vision og værdier

Skårup Skole er en skole som arbejder kontinuerligt og inkluderende på at være en skole for alle børn. Vi arbejder ud fra en grundlæggende tankegang om at alle mennesker, børn som voksne, ønsker at gøre det de gør så godt som muligt.

Vi tror også på, at en positiv og anerkend-ende tilgang til andre mennesker, betyder at der skabes rum for læring, udvikling, kreativitet, fællesskab og selvstændighed.

Vi bygger på følgende værdier: Ansvar-lighed , Åbenhed, Fællesskab, Ligeværd, Mangfoldighed, Deltagelse og Engage-ment. Disse værdier har vi beskrevet mere udfoldet i vores Værdi- og handlegrundlag som du kan finde under punktet "Om skolen".

Livet i 0. kl. på Skårup Skole