• Skårup skole

Farvel Aase og motionsdag

Hurra for endnu en smuk efterårsdag, hvor alle skolens elever er ude og motionere laugh.

Fra 0. - 6. klasse starter med fælles opvarmning, og bagefter skal de på stjerneløb i området omkring skolen, som indholder både fangeleg, boldspil og kartoffelløb.

Fra 7. - 9. klasse laver en "blikmand", hvor der skal svømmes, løbes og cykles.

Vi har også sagt farvel til vores SFO leder Aase, som har valgt at gå af, efter 33 år på Skårup skole. Det blev markeret med lidt god mad, gaver og taler - så vi kunne sende Aase hjem for sidste gang med stil crying

Steen Christian Knutzen den 12-10-2018

Her er vedhæftet et nyhedsbrev.
    God efterårsferie til jer alle.

Mvh.
    Steen Chr. Knutzen
  • Mette Roed Ussing den 01-05-2018
    Her har I et overblik over skolernes ferier og helligdage. Husk at alle dage er inklusive
    Sidste dag i skoleåret 2017/2018 er fredag d. 29. juni 2018
    Første dag i skoleåret 2018/2019 er torsdag d. 9. august 2018

Film om overgangen til 0. kl

Skolens vision og værdier

Skårup Skole er en skole som arbejder kontinuerligt og inkluderende på at være en skole for alle børn. Vi arbejder ud fra en grundlæggende tankegang om at alle mennesker, børn som voksne, ønsker at gøre det de gør så godt som muligt.

Vi tror også på, at en positiv og anerkend-ende tilgang til andre mennesker, betyder at der skabes rum for læring, udvikling, kreativitet, fællesskab og selvstændighed.

Vi bygger på følgende værdier: Ansvarlighed, Åbenhed, Fællesskab, Ligeværd, Mangfoldighed, Deltagelse og Engagement. Disse værdier har vi beskrevet mere udfoldet i vores Værdi- og handlegrundlag som du kan finde under punktet "Om skolen".

Livet i 0. kl. på Skårup Skole