• Skårup skole

Affaldstema

Uge 14 og 15 var "skraldeuger", hvor eleverne lærte om forbrug, affald, genbrug, natur og miljø.
Tirsdag d. 12. april var mange tusinde elever over hele landet ude at samle affald inkl. Skårup Skole.
Det var vi på foranledning af Danmarks Naturfredningsforening, som opfordrede alle landets skoler til at indsamle affald i deres nærområder, for at skabe større bevidsthed om skraldeproblematikker generelt.
Vores elever gjore et rigtig flot stykke arbejde og indsamlede ca. 1/2 ton, hvilket har udløst et diplom, som tak for indsatsen.

Fyns Amtsavis var med 5.kl. noget af dagen, og artiklen kan findes her: http://www.fyens.dk/svendborg/Skoleboern-samlede-et-halvt-ton-skrald/artikel/2977109

Desuden er noget af skraldet blevet til kunst, som lige nu er udstillet i forhallen yes

Lene Eva Rugård Jensen den 30-03-2016
    Kære forældre og personale.
    Hermed rapporterne fra den første kortlægning T1 vedlagt som bilag.
    Skårup Skole har bogstav F i kommunerapporten.
    Også følgebrev er vedlagt, hvor vores første analyser af indsatsområder er ridset op.
    I vil høre nærmere hen ad vejen.

mvh
    Lene Rugård Jensen
    skoleleder
    Janne Weller Knudsen den 20-01-2016

Ang. uregelmæssigheder i skolebusdriften

Hvis bussen på rute 225 må udgå af den ene eller anden årsag, skal busselskabet sørge for indsættelse af anden befordring.

Information om driftsforstyrrelser (omkørsler pga. vejarbejde, store forsinkelser pga. sne m.m. eller aflysninger)  vil kunne ses på fynbus.dk under ”Trafikinfo”  eller ring på tlf. 63 11 22 00.
    Fynbus kan også kontaktes på fynbus@fynbus.dk

Så oplever I imod al forventning at en bus udebliver uden at der er informeret om det som beskrevet, skal vi i Kørselskontoret kontaktes, således vi kan handle på det.

Vores kontaktoplysninger er:
    Mail:
    koersel@svendborg.dk

Film om overgangen til 0. kl

Skolens vision og værdier

Skårup Skole er en skole som arbejder kontinuerligt og inkluderende på at være en skole for alle børn. Vi arbejder ud fra en grundlæggende tankegang om at alle mennesker, børn som voksne, ønsker at gøre det de gør så godt som muligt.

Vi tror også på, at en positiv og anerkend-ende tilgang til andre mennesker, betyder at der skabes rum for læring, udvikling, kreativitet, fællesskab og selvstændighed.

Vi bygger på følgende værdier: Ansvarlighed, Åbenhed, Fællesskab, Ligeværd, Mangfoldighed, Deltagelse og Engagement. Disse værdier har vi beskrevet mere udfoldet i vores Værdi- og handlegrundlag som du kan finde under punktet "Om skolen".

Livet i 0. kl. på Skårup Skole