Lene Eva Rugård Jensen den 27-06-2014
    Til alle lærere, pædagoger og forældre.
    Hermed årets sidste nyhedsbrev.
    Rigtig god ferie til alle.
    mvh
    Mette Roed Ussing den 27-06-2014
    Skårup Skole holder ferielukket fra torsdag d. 3. juli til og med torsdag d. 31. juli.
    Vi ønsker alle en god sommer

Skolens vision og værdier

Skårup Skole er en skole som arbejder kontinuerligt og inkluderende på at være en skole for alle børn. Vi arbejder ud fra en grundlæggende tankegang om at alle mennesker, børn som voksne, ønsker at gøre det de gør så godt som muligt.

Vi tror også på, at en positiv og anerkend-ende tilgang til andre mennesker, betyder at der skabes rum for læring, udvikling, kreativitet, fællesskab og selvstændighed.

Vi bygger på følgende værdier: Ansvar-lighed , Åbenhed, Fællesskab, Ligeværd, Mangfoldighed, Deltagelse og Engage-ment. Disse værdier har vi beskrevet mere udfoldet i vores Værdi- og handlegrundlag som du kan finde under punktet "Om skolen".

Livet i 0. kl. på Skårup Skole